Název | Množství a jednotka |
---|---|
ryba - treska - file | 350 gramů |
pórek | 100 gramů |
cibule | 1 ks |
máslo | 1 lžíce |
rybí vývar | 1 litr |
brambory | 3 ks |
mléko | 100 ml |
zakysaná smetana | 100 ml |
bobkový list | |
bílý pepř mletý | |
sůl | |
bílé víno | 100 ml |
Postup: Mrkev, bulvový celer, kořenová petržel, hlávková kapusta,to vše nastrouháme na... zobrazit recept
Postup: Bílky s moučkovým cukrem a šťávou z 1/2 citrónu utřeme v míse vařečkou do... zobrazit recept
Postup: Špecle uvaříme v osolené vodě doměkka (na 3 l vody cca 2 lžičky soli) - asi 15... zobrazit recept
Postup: Z mletých lískových oříšků, cukru, citronové kůry a 4 žloutků na vále... zobrazit recept
Postup: Brambory uvaříme ve slupce a ještě za horka oloupeme. Nakrájíme je na na... zobrazit recept
Rozmarýn (rozmarýna lékařská, latinsky rosmarinus officinalis) je stálezelená keřovitá rostlina, dorůstající až do 2 metrů. Má velmi příjemnou, pronikavou vůni i pěkné, z čeledi hluchavkovitých snad nejkrásnější ... zobrazit článek
Restaurant najdete pod původními renesančními klenbami, s otevřeným cihlovým...